Gelegenheidsdrukwerk

Bijzondere momenten verdienen een bijzondere herinnering. En hoe kan dat beter dan met een uniek ontwerp dat helemaal bij je past? 

Er zijn verschillende formules mogelijk. Wil je enkel een uitnodiging of ook nog een bedankje achteraf? Maak je zelf graag afspraken met een drukker naar keuze of neemt Studio Magique dit uit handen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en werkwijze.

kaartje save the date uitnodiging huwelijk

Drukwerk

Studio Magique werkt samen met enkele vaste professionele drukkerijen. Afhankelijk van de gekozen druktechniek selecteer ik de drukkerij die hier het beste bij aansluit. Want niet elke drukkerij kan alle druktechnieken voorzien.


Werk je liever samen met een eigen gekozen drukkerij uit de buurt? Geen probleem! Ik bezorg het definitieve ontwerp in een drukklare vorm waarmee de drukker onmiddelijk aan de slag kan.

bijzonder en uniek drukwerk linnen kaartje verkrijgbaar in 4 kleuren

... En de prijs?

Er zijn heel wat mogelijkheden die de prijs bepalen. Kies je enkel voor een uniek kaartje of heb je er graag bedankjes bij? Ben je helemaal weg van speciale druktechnieken zoals letterpress en goudfolie? Of Keep-je-het-liever-simple? 


Contacteer me en ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je exact wat je te wachten staat, zonder verrassingen.

Hoe gaan we te werk?

  • Eerst kom ik even bij je langs om te weten te komen wat je precies verwacht. En wat juist niet ;).
  • Daarna maak ik enkele ontwerpen klaar welke ik dan samen met je doorloop. Dit kan via mail of bij een tweede gesprek.
  • Nadat je een eerste selectie hebt gemaakt, ga ik het gekozen ontwerp verder uitwerken tot je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
  • Tot slot zitten we dan in de finale fase waarbij, na jouw goedkeuring, het definitieve ontwerp aan je wordt bezorgd.
  • ... En drukken maar!
velvet kaartje prachtig drukwerk bijzonder kaartje grafisch ontwerp uniek

Mag het ietsje meer zijn?

Wil je iets anders dan anders? 

Er zijn tal van druktechnieken en papiersoorten die net dàt tikkeltje meer geven. Kleur-op-snee, letterpress, embossing, linnen in combinatie met foliedruk, velvetkaartjes,...


Hoor je het nu in Keulen donderen? Geen paniek, ik heb tal van voorbeelden liggen die je rustig kan bekijken.kleur op snee kleur op snede prachtig gekleurde zijkanten bijzonder grafisch effect uniek ontwerp