Geboortekaartje feline op maat grafisch ontwerp

Geboorte

Waauw, een kindje op komst! Bij dit fantastische nieuws, hoort een bijzondere aankondiging. Alle geboortekaartjes zijn stuk voor stuk uniek, net als jullie kleine wondertje. 

Er zijn verschillende formules mogelijk. Wil je enkel een geboortekaartje of ook stickertjes en labeltjes voor het doopsuiker? Maak je zelf graag afspraken met een drukker naar keuze of neemt Studio Magique dit uit handen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en werkwijze.

geboortekaartje felix op maat modern drukwerk

Drukwerk

Studio Magique werkt samen met enkele vaste professionele drukkerijen. Afhankelijk van de gekozen druktechniek selecteer ik de drukkerij die hier het beste bij aansluit. Want niet elke drukkerij kan alle druktechnieken voorzien.


Is het kindje geboren? Dan kunnen het gewicht, lengte, datum en uur eenvoudig per SMS worden doorgegeven waarna het kaartje in druk gaat en jullie bezorgd wordt. Valt de geboorte in het weekend of op een feestdag? Dan wordt het kaartje onmiddellijk de eerstvolgende werkdag gedrukt.


Werk je liever samen met een eigen gekozen drukkerij uit de buurt? Geen probleem! Ik bezorg het definitieve ontwerp in een drukklare vorm waarmee de drukker onmiddelijk aan de slag kan.

geboortekaartje Jonas stoer geboortekaartje op maat door studio magique

... En de prijs?

Er zijn heel wat mogelijkheden die de prijs bepalen. Kies je enkel voor een uniek kaartje of heb je er graag stickertjes of bedrukte doosjes bij? Ben je helemaal weg van speciale druktechnieken zoals letterpress en goudfolie? Of Keep-je-het-liever-simple? 


Contacteer me en ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je exact wat je te wachten staat, zonder verrassingen.

Hoe gaan we te werk?

  • Eerst kom ik even bij je langs om te weten te komen wat je precies verwacht. En wat juist niet ;).
  • Daarna maak ik enkele ontwerpen klaar welke ik dan samen met je doorloop. Dit kan via mail of bij een tweede gesprek.
  • Nadat je een eerste selectie hebt gemaakt, ga ik het gekozen ontwerp verder uitwerken tot je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.
  • Tot slot zitten we dan in de finale fase waarbij, na jouw goedkeuring, het definitieve ontwerp aan je wordt bezorgd.
  • ... En nu wachten op de kleine spruit zodat het kaartje naar de drukker kan ...
schattig geboortekaartje om maat Lore prachtig drukwerk

Mag het ietsje meer zijn?

Wil je iets anders dan anders? 

Er zijn tal van druktechnieken en papiersoorten die net dàt tikkeltje meer geven. Kleur-op-snee, letterpress, embossing, linnen in combinatie met foliedruk, velvetkaartjes,...


Hoor je het nu in Keulen donderen? Geen paniek, ik heb tal van voorbeelden liggen die je rustig kan bekijken.bijzonder drukwerk linnen kaartje grafisch ontwerp op maat